Pasient erklæring - Dr. Med. Jan Baak AS
b3lineicon|b3icon-letter-medical||Letter Medical

1. Påmeldingsskjema

Det første trinnet i å avtale er å fylle ut registreringsskjemaet.

b3lineicon|b3icon-list-add||List Add

2. Første konsultasjon av informasjon

Etter å ha fylt ut registreringsskjemaet, vil du motta informasjon om den første konsultasjonen inkludert en prisliste.

b3lineicon|b3icon-calendar||Calendar

3. Gjør en avtale

Du kan deretter planlegge en avtale med Dr. Doctors Practice. Jan Baak og vi ønsker deg velkommen!

Pasient erklæring før oppstart av tradisjonell Kinesisk medisin behandling (2/2)

Nederst på siden kan du indikere at du har lest denne siden og godtar informasjonen.

Dr. Med. Jan BAAK AS                        
Org. Nr. 999 631 436

Behandling med Vestlig og Tradisjonell Kinesisk Medisin

 1. Jeg har lest og aksepterer betingelser beskrives i brosjyrer av Dr. Baak: Informasjon om første besøk, og Priser Behandlinger og Konsultasjoner.
 2. Jeg bekrefter herved at jeg er tydelig informert om at medisinsk akupunktur er en meget trygg medisinsk prosedyre, som er tillatt i EØS og som Amerikanske Food and Drug Administration har godkjent.
 3. Jeg er også informert, og har klart forstått at:
  1. Akupunktur ikke hjelper alltid og effekten varierer fra en pasient til en annen og fra den ene til den andre behandlingen ved samme pasient. Det er ingen garanti for bedring av symptomene mine.
  2. Akupunktur (sjelden) kan ha bivirkninger, for eksempel hevelse, blåmerker, små blødning på stedet av innsetting av akupunkturnålen, lokale eller utstrålende smerter (som vanligvis er bare kort, men noen ganger kan ta flere dager), tretthet og søvnighet i løpet av de første timene etter behandling, og svært sjelden kan føre til infeksjoner eller punksjon av blodårer eller indre organer. Jeg er klar over at de ovennevnte bivirkninger kan skje selv i en medisinsk-teknisk optimalt utført akupunkturbehandling.
  3. Effekten av akupunktur kan variere fra: rask bedring etter behandling, ingen effekt i utgangspunktet, men senere forbedring, forverring i utgangspunktet, med senere forbedringer, ingen effekt (sjelden) eller forverring (ekstremt sjeldent).
  4. Forbedring av mine plager etter en tid kan reduseres, og at en re-behandling er nødvendig for forbedring av symptomene;
  5. Kroniske langvarige plager tar lengre tid å forbedre enn symptomer som kort eksistens.
  6. Flere og noen ganger mange behandlinger kan være nødvendig før effekten oppstår.
 4. Jeg er også tydelig informert om at:
  1. tradisjonell Kinesisk medisinsk (TKM) urter behandling er siden minst 2500 år i bruk i Kina og er tillat i EØS og USA som mattilskudd, at disse urter inneholder (deler av) tørkete planter, mineraler, (veldig sjelden andre stoffer) og blir brukt som tabletter, pulver og vesker. Av og til blir de også brukt utvendig på huden. Sammensetningen av kombinerte tradisjonelle TKM urter blir nøye selektert av din lege, på grund av dine plager og symptomer;
  2. Generell sett har disse medisiner meget lite bivirkninger og interaksjoner med vestlige medisiner. Tradisjonell Kinesisk medisiner som brukes via Dr. Med. Jan BAAK AS kommer fra Tyske og Nederlandske apoteker og handelsfirmaer som har EØS tillatelse, og blir streng kontrolleres. De er derfor høy kvalitet og fri fra forurensninger (tunge metaller, pesticider osv.)
  3. Følgende (ofte minimale) bivirkninger kan sjelden oppstå og ofte forsvinner de fort: Små kvalme, avføringsforandringer; veldig sjelden allergiske reaksjoner; såkalte «begynnelse forverring» av symptomene.
  4. Ved bruk over veldig lang tid eller ved store mengder, har det blitt beskrives veldig sjeldne tilfelle av lever eller nyre enzym stigning, som alltid var forbigående. Derfor blir lever og nyre enzymer og funksjons verdier i blod kontrollert før du begynner og etter lang bruk av TKM medisiner.
  5. Interaksjoner med andre medisiner er mulig, men sjelden. Det er derfor viktig at du alltid nøye forteller leger ved Dr. Med. Jan BAAK AS hvilken medisiner, vitaminer, og evt. mat tilskudd du bruker.
 5. Jeg er også informert, og har klart forstått at:
  1. Kinesiske urter medisiner ikke hjelper alltid og effekten varierer fra en pasient til en annen og fra den ene til den andre behandlingen ved samme pasient;
  2. Det er ingen garanti for bedring av symptomene mine;
  3. Forbedring av mine plager etter en tid kan redusere, og at re-behandling er nødvendig for forbedring av symptomene;
  4. Kroniske langvarige plager tar lengre tid å forbedre enn symptomer som kort eksistens;
  5. Flere og noen ganger mange behandlinger kan være nødvendig før effekten oppstår.

  Jeg er enig i informasjonen beskrevet over: