Immunterapi mot kreft og TKM fytoterapi - Dr. Med. Jan Baak AS

Immunterapi mot kreft og TKM fytoterapi

Kreftimmunoterapi hjelper. Selvfølgelig ikke alltid. Men hvis du har ryggen mot veggen, er positive meldinger fantastiske.

Jeg var også veldig fornøyd med de første rapportene fra The Big News på American Society for Clinical Oncology-konferansen for noen år siden.

Ville det endelig være slik? Vi hadde hørt “gode nyheter” så mange ganger i løpet av de siste tiårene at en stille død deretter fulgte. Får du endelig et skikkelig gjennombrudd? Eller igjen det samme som på 1970-tallet, da BCG-immunstimulering så ut til å hjelpe så bra? Eller for 25 år siden, da alle gledet seg til bekreftelsen på at LAK celleimmunoterapi virkelig hjalp?

Ingen tvil, det er virkelig gode resultater med de nye immunterapimetodene. Men på den nylige TRI-CON-konferansen i San Francisco var det også advarsler.

  1. De beste reaksjonene sees hos 3 typer kreft: ondartet melanom (“føflekkreft”), tykktarmskreft (“tykktarmskreft”) og brystkreft.
  2. De beste terapiresultatene gir omtrent 20-40% respons, de andre mindre gode 10-20%. Altså: 60-90% av svulstene svarer ikke eller svarer knapt.
  3. Forbedringene i prognose hos pasientene som svarer er signifikante. Men langvarig legning? Selv har jeg sett flere pasienter med omfattende metastatisk lungekreft, etter cellegift, som blusset opp igjen (tilbakefall) og fremdeles lever (godt) 4 år etter starten av immunterapi. Så veldig håpefult. Men med radikale kostholds- og livsstilsendringer og TKM fytoterapi er det også oppnådd meget gode prognoseforbedringer.
  4. Kostnadene ved immunterapi er (fortsatt) veldig høye.
  5. Bivirkningene av immunterapi er betydelige, spesielt alvorlige autoimmune sykdommer som hjernebetennelse (encefalitt) og andre. Dessverre kan du bare behandle disse bivirkningene i en begrenset periode.

Jeg er ekstremt positiv til immunterapi mot kreft.

Men husk også at individualisert TKM-fytoterapi i tillegg til cellegift og målrettet terapi, streng diett og mye trening, forbedrer prognosen og livskvaliteten, uten sterke bivirkninger og høye kostnader.

Hva kan jeg gjøre for deg?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of maak rechtstreeks een afspraak via mijn online afsprakensysteem.

KontaktGjør en avtale