Dr. Med. Jan Baak
Dr. Med. Jan BaakProfessor og lege

Prof. Dr. Jan Baak

Spesialist i Tradisjonell Kinesisk Medisin.
Spesialist og professor i patologi.
Allmenn medisinsk lege.

MINE PERSONLIGE MÅL:

 1.      Å hjelpe alle slags mennesker som har sykdommer og lidelser.
 2.      Å kurere alle slags sykdommer ved hjelp av mine spesialiseringer.
 3.      Å forbedre helsen til alle mine pasienter og forbedre livskvaliteten.
 4.      Å forebygge sykdom og bivirkninger av vanlige vestlige behandlinger.

HVORFOR SKAL DU VELGE MEG SOM LEGE?

 • Jeg har 3 medisinske spesialiseringer, noe som er ytterst sjeldent;
  • Allmenn Medisin, Tradisjonell Kinesisk Medisin og Klinisk Patologi
  • Min styrke er å kombinere spesialiseringene for å hjelpe pasientene på en mye mer utfyllende måte enn vanlig legepraksis og sykehus.
 • Jeg er veldig interessert i mine pasienter. Jeg tar meg god tid til hver enkelt for at alle skal oppleve å bli prioritert.
 • Jeg er veldig nøye, utholdende og finner ofte løsninger for helseplager hvor mange andre leger ellers gir opp.
 • Jeg har 45 år erfaring som lege og 22 år medisinsk utdanning. Jeg har behandlet og studert spesielle sykdommer som mange andre aldri har sett.
 • Jeg har jobbet og undervist som professor hos noen av de beste institusjoner i verden; Harvard Medical School, Fudan Universitet Cancer Center Shanghai, VU Medical Center Amsterdam, Teknisk Universitet Munchen, Universitet i Bergen, med flere.

MYE VITENSKAPELIG ERFARING

Jeg har gitt ut;

  • 457 vitenskapelige publikasjoner
  • 3 bøker
  • 39 bokkapitler
  • veiledet 43 doktorgradarbeider 
  • Og mange flere mastergrad arbeider.
  • Overkant av 1500 forelesninger.

Internasjonale Anerkjennelser: 1975-1976 Fellow, Dutch Cancer Society; 1984 Research Professor for life, University of Siena, Italy; 1990 Fellow Royal College of Pathologists (UK); 1995 Honorary Fellow International Academy of Cytology; 2000 Doctor Honoris Causa, University of Antwerp, Belgium; 2000 Long-term visiting Professor Harvard Medical School, Boston, MA, USA; 2006 Annual research price, Stavanger University Hospital, Stavanger, Norway; 2008 Honorary Fellow Indian College of Pathologists

Institusjoner hvor Prof. Baak jobber, har studert eller har tidligere jobbet:

Universitetet i Bergen
Helse Stavanger - Stavanger universitetssjukehus
Technische Universität München
Shanghai University of T.C.M.
Universitatis Senarum
Harvard Medical School
Vrije Universiteit Amsterdam
Global Scholars