1. Smerter: akutt og kronisk (Ryggsmerter med veldig sterk isjias) - Dr. Med. Jan Baak AS

Smerter: akutt og kronisk

Ryggsmerter med veldig sterk isjias

Kvinne, 67 år fra Finland

Jeg er veldig fornøyd med hjelpen jeg har fått fra Dr. Jan Baak. Jeg har kjent ham siden åttitallet 80-tallet. Han har siden gitt meg regelmessig råd og behandling for forskjellige helseplager.

Ryggsmerter er et svakt punkt for meg, og jeg har flere ganger fått hjelp for ryggplager. Hans råd og behandlinger har alltid hjulpet meg. Men for to år siden var jeg i skikkelig dårlig form. Det begynte med litt vondt i ryggen.
Det vil gå over, tenkte jeg. Men det ble verre og sommeren 2018 var det så intenst at jeg besøkte en lege på helsestasjonen der jeg bor, i Finland. Han ga muskelavslappende medisiner og smertestillende. Men de hjalp knapt. Tvert imot, ryggsmertene ble verre, og jeg fikk også forferdelig utstrålende isjiassmerter i benet. Jeg kunne knapt reise på grunn av smertene, men måtte til Norge. Smertene hadde allerede vart i 8 uker, og ble bare verre. Jeg var nesten desperat! Heldigvis møtte jeg Dr. Baak igjen, som umiddelbart var villig til å hjelpe meg (i helgene!). Han var veldig tålmodig, tok seg god tid og jobbet veldig nøyaktig og konsentrert med forskjellige metoder. Jeg har aldri fått så mye tid fra en lege! Jeg fikk behandling fra ham hver dag (8 ganger). Etter 1 dag var smertene mye mindre og den 8. dagen var smertene helt borte.

Det er nå for 1,5 år siden. Jeg har ikke kjent ryggsmertene siden. Jeg føler meg fri og er så glad for at jeg kan bevege meg! Jeg er så lettet og helt uten smerter!