2. Kreft og bivirkninger av kreftbehandling - Dr. Med. Jan Baak AS

Kreft og bivirkninger av kreftbehandling

Bivirkninger av brystkreft og tinnitus (øresus)

Kvinne, 35 år

Jeg fikk brystkreft i slutten av 2014. Det var den verste formen: trippel negativ. Sykehusbehandlingen besto først av stråling og deretter 6 måneder med cellegift. Det ga sterke bivirkninger, og jeg følte meg elendig. Rett før den tredje kuren, våren 2015, fikk jeg kontakt med Dr. Jan Baak. I to måneder hadde jeg hatt bivirkninger av cellegift, og nå fikk jeg behandling mot de sterke bivirkningene. Under den tredje cellegiftbehandlingen opplevde jeg at jeg var i god form, hadde liten eller ingen kvalme og energien min var også mye bedre. Med den første og andre cellegiften, uten Dr. Baak´s TCM-terapi, opplevde jeg at det bestrålte hudområdet ble rødt. Men under den tredje cellegiftbehandlingen, var det bestrålte hudområdet knapt rødt.

Jeg får fremdeles forebyggende behandling av Jan, og jeg opplever minimale bivirkninger fra tamoxifen hormonbehandling. Dr. Baak er også den første jeg ringer når jeg får vondt i ryggen. Jeg har hatt ryggsmerter lenge, på grunn av den tunge sporten jeg driver med. Jeg opplever Dr. Baak sine behandlinger som veldig positive. Det er en klar forbedring fra det øyeblikket behandlingen starter. Under mitt siste besøk hos Jan fikk jeg akupunktur og TCM urtemedisiner mot tinnitus (øresus) som hadde vart i fire uker sammenhengende. Forbedringen var veldig rask og sterk.
Jeg er veldig fornøyd med behandlingen av Dr. Baak. Han lytter alltid veldig nøye og prøver å forstå hele problemet, i stedet for bare å se på lokale individuelle symptomer. De siste fem årene har gitt meg mye tillit til hans profesjonalitet og kompetanse som lege og medisinsk spesialist i tradisjonell kinesisk medisin.