TKM hjelper mot hjertesvikt - Dr. Med. Jan Baak AS

TKM hjelper mot hjertesvikt

Hjertesvikt

Hjertesvikt (Kongestiv hjertesvikt, congestive heart failure) er en relativ hyppig sykdom. Til tross for at det nylig har vært forbedringer i behandling av hjertefeil, sier forskere at prognosen for personer med sykdommen fremdeles er dyster, med omtrent 50% som har en gjennomsnittlig levealder på mindre enn fem år. For de med avanserte former for hjertesvikt, dør nesten 90% i løpet av ett år.

Derfor er det meget viktig at kinesiske urter medisiner kan hjelpe veldig godt.
Følgende pasienthistorie er ifra Dr. med. M. Hempen, kardiolog, TKM Master studie for leger, Teknisk universitet i München, München, Tyskland
En 47 år gammel mann fikk alvorlig hjertesvikt i november 2014. Til tross for konvensjonell terapi, forverret hans helsetilstand seg i februar 2015. Hans Ejeksjonsfraksjon (EF) var da bare 29%, noe som er veldig alvorlig. Han måtte slutte å jobbe, og fungerte ellers veldig dårlig. Han fikk deretter medisinsk akupunktur og TKM urte-medisinsk behandling, og i løpet av en uke følte han seg allerede bedre. Innen utgangen av februar 2015 hadde hans EF gått opp til 42%. I oktober 2015 hadde EF steget til 55% (denne verdien er rangert til normal, iht Europ. Soc. Cardiology, Prof. Dickstein)
Dr. Hempen presenterte pasient januar 2016, og pasienten var da helt frisk. I løpet av et år hadde altså pasienten blitt kurert ved hjelp av TKM behandling.

Hva kan jeg gjøre for deg?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of maak rechtstreeks een afspraak via mijn online afsprakensysteem.

KontaktGjør en avtale